Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: Aika vitun outo kuti kyllä. Ei mitään sellasta välissä mitä olis koettanu ampua ja toisekseen aika rauhakseen ottaa sen että osuu. Sen parisen kertaa kun on takki ropissut niin reaktio on ollu luokka...

Projekt 26: "Violets and Violence"

 • Julkaistu tiistaina 12.09.2017
 • Avainsanat:

Valkoista taustaa vasten valokuva puisesta mailasta, joka lepää veristä kättä vasten. Vasemmassa yläkulmassa Projekt 26:n logo mustalla.Julkaistiin 8.9.2017

Saksalaiselta Projekt 26:lta ilmestyi perjantaina "Violets and Violence" -debyyttialbumi. Energinen ja tanssittava albumi on yhdistelmä vanhanaikaista EBM:ää ja electropunkkia. 17 kappaleen soittolistan lopusta löytyy kolme remixiä eri esittäjiltä. Lisäksi parissa muussa kappaleessa kuullaan vierailevia muusikkoja.

"Violets and Violence" -albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. Wake up
 3. Blood for Blood
 4. God Dag
 5. Violets and Violence
 6. Burn
 7. The Hunter and the Prey
 8. A new Beginning (feat. Pantser Fabriek)
 9. Stars and the Moon
 10. Destiny
 11. Riot Time
 12. Stockholm Syndrome (feat. Plastic Noise Experience)
 13. Back to the Future
 14. Satellit 2016
 15. Blood for Blood (Oldschool Union rmx)
 16. Riot-Time (SadoSato rmx)
 17. Stars and the Moon (Loewenhertz rmx)

Bändin nimi saattaa viitata Sveitsin asevoimien samannimiseen suunnitelmaan 2. maailmansodan aikana ja senkin jälkeen. P26 tarkoitti suunnitelmaa kuinka Sveitsi puolustautuisi mikäli saksalaiset tunkeutuisivat sen maaperälle.

Projekt 26 on:

 • Timo (laulu)
 • Nico (rummut)
 • Cyril (syntetisaattori live-esiintymisissä)
 • Tim (syntetisaattori ja vokooderi live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5404 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä syyskuuta 2017 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 103 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.