Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: Aika vitun outo kuti kyllä. Ei mitään sellasta välissä mitä olis koettanu ampua ja toisekseen aika rauhakseen ottaa sen että osuu. Sen parisen kertaa kun on takki ropissut niin reaktio on ollu luokka...

The Devil & The Universe: "Folk Horror"

Synkkä, voimakaskontrastinen valokuva kahdesta mustakaapuisesta hahmosta, jotka seisovat taloa vasten. Kuvan yläosassa lukee valkoisella The Devil & The Universe.Julkaistaan 22.9.2017

Kuvassa näkyvä synkistelyplatta julkaistaan nimellä "Folk Horror" myöhemmin syyskuussa. Se on The Devil & The Universen neljäs studioluomus. Albumin kansitaiteen, johon lienee haettu vaikutteita vuonna 1930 valmistuneesta Grant Woodin maalauksesta American Gothic, toteutti Filip Trax.

Kahdeksan biisiä sisältävä studioablumi sisältää runsaasti äänisampleja, kuten lukija voi todeta avaamalla levy-yhtiö aufnahme + wiedergaben BandCamp-tuotesivun. Sinne on laitettu kuunneltavaksi kappaleet "Black Harvest" ja "The Church Of The Goat".

Levy-yhtiö aufnahme + wiedergabe laittaa 22. syyskuuta "Folk Horror" -albumin myyntiin CD:n ja LP:n yhteispainoksena. Sen painos on suuruudeltaan 300 kappaletta. Ne on numeroitu käsin. Vinyylin väri on valkoinen.

"Folk Horror" -albumin kappaleet:

 1. Alchemical Landscape
 2. Willow Dance
 3. The Ash Tree
 4. A Fiend In The Furrows
 5. Black Harvest
 6. Wyrd
 7. The Church Of The Goat
 8. When We Were Trees

The Devil & The Universe on:

 • Ashley Dayour (soittimet ja laulu)
 • David Pfister (soittimet ja ääninäytteiden nauhoitus)
 • Stefan Elsbacher (rummut ja syntetisaattorit)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5404 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä syyskuuta 2017 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 81 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.