Gootti.net

Clublife presents Wildstylez (NL) & Mindcore 10th Anniversary (The Circus, Helsinki)

  • Julkaistu torstaina 30.10.2014
  • Avainsanat:

Hollantilainen DJ-sensaatio Wildstylez saapuu esiintymään Helsingin The Circus konserttiareenaan tulevana lauantaina 1. marraskuuta 2014. Wildstylez on yksi tämän hetken menestyneimmistä hardstyle- ja hard EDM -tyylisuunnan artisteista ja mies on tehnyt yhteistyötä muun muassa Hardwellin, Dyron, Rigbyn ja Headhunterzin kanssa. Lisäksi tapahtumassa juhlistetaan kotimaisen Mindcore-organisaation 10-vuotista taivalta!

Clublife on Suomen johtava hardstyles ja hard EDM -tyylisuuntien tapahtumatuottaja. Clublifen tiimi on järjestänyt useita erittäin suosittuja elektronisen musiikin tapahtumia Helsingin The Circuksessa tuoden ensimmäisenä Suomeen esiintymään muun muassa energisemmän elektronisen musiikin supertähdet; The Bloody Beetrootsin, Showtekin, Headhunterzin, Brennan Heartin ja Noisecontrollersin.

Marraskuun ensimmäisenä päivänä järjestettävä juhla starttaa iltakymmeneltä ja päättyy seuraavan aamun pikkutunneilla. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. The Circus sijaitsee Helsingissä Narinkkatorilla, osoitteessa Salomonkatu 1–3. Ennakkolippuja myy Lippupalvelu hintaan 22,50 €. Lisäksi myynnissä on rajallinen määrä 32,50 € arvoisia VIP-lippuja.

Wildstylez 1.11. The Circuksessa, Helsingissä.

Esiintyjät:

  • Wildstylez (NL)
  • Proteus & Djane J7
  • Mindcore DJ’S
  • Lucky Chucky & Daddy Flix
  • Fearsome & Efialtes

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä lokakuuta 2014 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.