Gootti.net

Mulphia: "WarTear"

 • Julkaistu torstaina 30.10.2014
 • Avainsanat:

Kuvassa alaosassa kämmen, taustalla punaista tuhrua. Päällimmäisenä valkoisella värillä sanat Mulphia ja WarTear.Julkaistaan 10.11.2014

Tšekistä käsin toimiva darkwaven, industrialin ja EBM:n tekijä Mulphia, tai tyylitellymmin mulpHia, tulee julkaisemaan tämän "WarTear"-nimisen studioalbuminsa parin viikon kuluttua Advoxya Recordsin avulla. Se on ennakkotilattavissa levy-yhtiön nettikaupasta 10 euron hintaan. Yhtye esittelee tulevaa pitkäsoittoaan useilla YouTube-kanavalleen lataamilla näyteklipeillä ja koosteilla.

"WarTear"-albumin kappaleet:

 1. Incoming
 2. Conquering
 3. Sorrow
 4. Strange Rain
 5. Personal Suicide
 6. Aeon Rising
 7. Promises
 8. Underwater Guerrilla
 9. Red Sun Comes
 10. Cruel Face
 11. Aeon Tears
 12. Thermite
 13. I’m Mad
 14. This Is the End

Mulphia on:

 • mpHa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä lokakuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.