Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: Kiinnostais hankkia koira. Ja koirakuumeeseen ei kyllä auta yhtää kaikki koiravideot, missä näkee jonkun toisen ihastuttavan lemmikin . Mutta oma elämäntilanne ei vaan tällä hetkellä taivu koirakaver...

Code 64: "Trialogue"

 • Julkaistu maanantaina 12.07.2010
 • Avainsanat:

Sinertävä ja synkkä valokuva yömetsästä, jonka päälle sijoitettu valkoisena hohtava kolmio. Kuvan oikeassa laidassa futuristella fontilla lukee Code 64 ja "Trialogue" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 10.9.2010

Ruotsalainen elektronisen musiikin projekti Code 64 (www.code64.se) julkaisi huhtikuussa ensimmäisen singlen "Trialogue"-albumiltaan. Single ilmestyi digitaalisesti useisiin nettimusiikkikauppoihin. Se sisältää kappaleen "Stasis" ja bonuksena remixit Karandalta ja Elect This! -yhtyeeltä. Varsinainen studioalbumi tullaan saattamaan ihmisten ilmoille syyskuun 10. päivä. Sen julkaisee ruotsalainen Progress Productions, jonka kanssa Code 64:n väki pääsi yhteisymmärrykseen huhtikuun alussa. Uusi "Trialogue"-albumi nauhoitettiin viime vuoden syksyn ja menneen kevään aikana. Sen äänitystyöt päättyivät helmikuussa. Äänityspaikkana oli Ruotsin Lysekilissä sijaitseva Studio 64.

Code 64:n "Trialogue" on 14 biisistä muodostettu kuuntelukokemus, joka tarjoaa runsaasti tanssisalonkeihin kelpaavia hetkiä. Albumi on suositeltava hankinta VNV Nationin, Seaboundin, Meshin, Iriksen ja Mind.in.a.boxin musiikin ystäville. Bändin uusimpaan tuotantoon voi tutustua "Stasis"-singlen verran siirtymällä Code 64:n MySpace-sivuille.

"Trialogue"-albumin kappaleet:

 1. Prologue
 2. Deviant
 3. Progenitor
 4. Stasis (Seeds of Utopia I)
 5. Higher Ground (Seeds of Utopia II)
 6. Oblivion (Seeds of Utopia III)
 7. Technocraft v.64
 8. S.O.L.
 9. Masquerade
 10. Advanced Robotics
 11. Tell Me
 12. Close Encounters/Hyperdrive
 13. Reefersleep
 14. Epilogue

Code 64 on:

 • Christian Espeland
 • Hans-Olof Mattsson
 • Bjørn Marius Borg

Code 64:n debyyttialbumi on "Storm". se ilmestyi vuonna 2003. Sitä seurasi vuoden 2005 päivinä "Departure"-niminen kakkoslevy. Nyt valmistunut "Trialogue" on verkkaiseen vauhtiin levyttävän yhtyeen kolmas albumi.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5576 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä heinäkuuta 2010 kello 13:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 116 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.