Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Ashbury Heightsiltä "Origins"-kokoelma

Ashbury Heightsin kokoelman "Origins" kannessa näkyy musta tausta ja sen päällä aaltoilevia valkoisia, ohuita viivoja. Kuvan päällä lukee koristeellisin kirjaimin "Origins" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 23.7.2010

Ruotsalainen elektronista musiikkia tekevä Ashbury Heights julkaisi kuluvan kuukauden alussa uuden studioalbumin "Take Cair Paramour" ja jo nyt mies- sekä naislaulajaa käyttävä kolmikko tuo sille seuraa kokoelma-albumin muodossa. Ensi viikon perjantaina Out of Line -levymerkin kautta julkaistava "Origins"-kokoelma sisältää kahden CD-levyllisen edestä bändin parhaimpia biisejä ja uusia remixejä muilta artisteilta. Syntikkapoppia sisältävä kokoelma tarjoaa kuunneltavaksi jonkin verran aivan uusia, entuudestaan julkaisemattomia kappaleita. Levyille on ripoteltu tuotantoa debyyttialbumilta "Three Cheers For The Newlydeads" ja minialbumilta "Morningstar In A Black Car". "Origins" sisältää 25 biisiä. Eräitä niistä voi käydä kuuntelemassa Ashbury Heightsin MySpace-sivuilla.

Yhtyeen 2. heinäkuuta esiin tuoman uutukaisalbumin "Take Cair Paramour" soittolistalle laitettiin joitakin yhtyeen vanhoista demoasteisista biiseistä. Sellaisia kappaleita ovat "Traffic" ja "The Velvets". Ne Ashbury Heights nauhoitti jossain vaiheessa viime vuoden maalis- ja toukokuun välistä aikaa.

"Origins"-CD #1:n kappaleet:

 1. Bare Your Teeth
 2. Stormbringer
 3. Waste of Love
 4. SmalLeR
 5. Derrick Is a Strange Machine
 6. Cry Havoc
 7. Swansong
 8. Illusion
 9. Angora Overdrive
 10. Corsair
 11. Christ
 12. Suicide Anthem
 13. Penance
 14. I Paint Nightscapes
 15. Eternity at an End

"Origins"-CD #2:n kappaleet:

 1. Morningstar in a Black Car
 2. Spiders
 3. Die by Numbers
 4. Smile
 5. World Coming Down
 6. Stormbringer (Aerial Mix)
 7. Spiders (Remix by UNTERART)
 8. Die by Numbers (Agonoize-remix)
 9. Smile (Marsheaux-remix)
 10. Decent Cancer (aikaisemmin julkaisematon)

Ashbury Heights on:

 • Anders H (laulu, ohjelmointi ja syntetisaattorit)
 • Kari Berg (laulu)
 • Johan Andersson (kosketinsoittimet live-esiintymisissä)

Ashbury Heights kertoo bändihistoriikissaan katsovansa syntikkapopin tullun kohdellun epäreilusti 1990-luvun alussa, joten bändi on lähtenyt ristiretkelle korjatakseen sen mainetta. Yhtye haluaa luoda musiikkia, jossa yhdistyy 1980-luvun musiikkimeininki ja modernit, originaalit ideat.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä heinäkuuta 2010 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.