Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Ashbury Heights: "Take Cair Paramour"

Ashbury Heightsin "Take Cair Paramour" -albumin etukannessa näkyy tekstin seassa yhtyeen kahden muusikon kasvot. Kuvassa vasemmalla nainen ja oikealla mies. Tausta on lähes valkoinen.Julkaistaan 2.7.2010

Ruotsalainen syntikkapoppipoppoo Ashbury Heights uutisoi ensimmäistä kertaa lauantaina uudesta albumistaan, jonka yhtye kertoi saaneen juuri valmiiksi huolimatta kaikista tielle tulleista ongelmista. Lopputuote aiotaan julkaista Out of Line Records -levymerkin kautta heinäkuun 2. päivä. Ashbury Heights tulee julkaisemaan uudesta levystä normipainoksen ohessa erikoisversion, jossa bonus-CD. Bändin keulahahmo Anders H. toivoo faniensa nauttivan nyt luodusta musiikista ja ajan myötä samaa sarjaa tullaan mahdollisesti tekemään lisääkin. Anders ehti edellisen "Three Cheers For The Newlydeads" -äänitteen valmistuttua päättää luopuvansa Ashbury Heightsistä, mutta ei kyennyt lopettamaan musiikin tekemistä kahta viikkoa kauemmaksi. Ensi kuukauden alussa ilmestyvä "Take Cair Paramour" on sellaista musiikkia, jossa yhdistyy 1980-luvulla kehittynyt elektronisen pop-musiikin meininki, David Bowie -vaikutteet ja syntikkapoppi.

Albumin erikoispainos sisältää ainakin sen ensipainoksen aikana bonus-CD:llä sellaisia viisuja, joita ruotsalaisyhtye ei ole joko aikaisemmin julkaissut, sekä osan sellaisia biisejä, joista on tehty tätä albumia varten uudistetut versiot. Bonuskiekolla kuullaan lisäksi vanhoja demoasteisia taltiointeja. CD:llä kuultavat biisit "Traffic" ja The Velvets" ovat maalis–toukokuussa 2009 nauhoitettuja demoja. Ensimmäinen niistä on syntikkapoppia, jonka sanoitukset käsittelevät Andersin tuntemaa rakkautta 1980-lukua, autoja ja autosuunnittelua kohtaan. "The Velvets" on puolestaan muusikon mukaan Ashbury Heightsin kieroutunein kappale. Se on kuin sekoitus Nitzer Ebbiä ja Portisheadia. Out of Line Records kertoi maaliskuun alussa kuulleensa Ashbury Heightsin uutukaisalbumin biiseistä näyteversioita. Ne ovat levymerkin mukaan erittäin "kuumia".

"Take Cair Paramour" -CD #1:n kappaleet:

 1. Anti Ordinary
 2. Beautiful Scum
 3. Scars of a Lighthouse
 4. I can kill you so easily
 5. Hope
 6. Crescendo
 7. Shades of Black
 8. The Ashes in her Breath
 9. Night Creature
 10. Medicine
 11. Dancer’s Nocturne
 12. Kingdom Confession
 13. Unbearable Beauty
 14. Invisible Man

"Take Cair Paramour" -CD #2:n kappaleet:

 1. Invisible Man (Electro Remix)
 2. Dark Clouds gather over Vanity Fair (Defiant Skies -soundtrack)
 3. Shades of Black (Charriere Remix)
 4. Sensual Nothing (Exclusive Track)
 5. Unbearable Beauty (DeLorean Remix)
 6. Unbearable Beauty (Twisted Remix)
 7. Unbearable Beauty (Technological Remix)
 8. Traffic (TCP demo 2008)
 9. The Velvets (TCP Demo 2008)

Ashbury Heights on:

 • Anders H. (laulu ja syntetisaattorit)
 • Kari Berg (laulu)
 • Johan Andersson (kosketinsoittimet live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä kesäkuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 213 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.