Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Goethes Erbeniltä "Zeitlupe"-kokoelma

Harmaasävyinen piirros rautaisesta kynttilänjalasta, jossa kolme kynttilää palamassa. Kuvan yläosassa lukee Goethes Erben ja alaosassa pienellä präntillä albumilevyn nimi. Kuvan tausta on tummanharmaa ja koristeellisesti kuvioitu.Julkaistaan 2.7.2010

Saksalainen goottimusiikin parissa 1990-luvulla toiminut Goethes Erben (www.goetheserben.de) saa heinäkuun alussa Trisol Music Groupin julkaisemana kahden CD-levyllisen edestä parhaimpia biisejään esille. Yhtyeen pitkältä uralta on poimittu tälle "Zeitlupe"-kokoelmalle yhteensä 29 biisiä, joista osa on tunnettuja helmiä ja toiset harvemmin kuultuja kappaleita, sekä vaihtoehtoisia versioita aikaisemmin julkaistuista biiseistä. Kiekot sisältävät esimerkiksi klassikkostatuksen saavuttaneet biisit "Das Ende", "Zinnsoldaten", "Marionetten" ja "Der Eissturm". Kokoelma-albumin mukana tulevaan kansilehtiseen on kirjoitettu kattavasti taustatietoja Goethes Erbenin 20-vuotisesta taipaleesta. Historian lisäksi yhtyeen keulahahmo, bändin vuonna 1989 perustanut Oswald Henke, on rustannut sivumerkintöjä urastaan.

"Zeitlupe"-CD #1:n kappaleet:

 1. Der Spiegel
 2. Kaltes Licht
 3. Zinnsoldaten (Live)
 4. Märchenprinzen
 5. Abseits des Lichtes
 6. Die Form
 7. Nacht der Tausend Worte
 8. Marionetten
 9. Kondition:Macht!
 10. Die Brut 2000
 11. Sitz der Gnade
 12. Iphigenie (Live)
 13. Nichts bleibt wie es war
 14. Himmelgrau
 15. Kopfstimme (FIL Mix)
 16. Tage des Wassers
 17. Zwischenzeit

"Zeitlupe"-CD #2:n kappaleet:

 1. Glasgarten (Traum Version)
 2. Der Eissturm
 3. Machtküsse
 4. Rebell
 5. Das Ende 1989
 6. Ich liebe Schmerzen
 7. Koma (Live)
 8. Gewaltberechtigt?
 9. Fleischschuld
 10. Entdeckung
 11. Verführer und Verführte
 12. Das schwarze Wesen

Goethes Erben on:

 • Oswald Henke (laulu)
 • Mindy Kumbalek (kosketinsoittimet)

Goethes Erben perustettiin vuonna 1989 ja uuden vuosikymmenen käynnistyttyä bändi ryhtyi luomaan nimeä goottiskenen parissa. Myöhemmin yhtye vaihtoi tyyliään dark waveen ja vaihtoehtorockiin. Yhtyeen kappaleissa kuullaan usein alakuloisia melodioita ja synkiötunnelmaan sopivia sanoituksia. Goethes Erben laulaa kappaleensa saksaksi.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä kesäkuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 123 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.