Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: Kiinnostais hankkia koira. Ja koirakuumeeseen ei kyllä auta yhtää kaikki koiravideot, missä näkee jonkun toisen ihastuttavan lemmikin . Mutta oma elämäntilanne ei vaan tällä hetkellä taivu koirakaver...

Project Pitchfork: "Continuum Ride"

Project Pitchforkin "Continuum Ride" -albumin etukannessa näkyy valokuva kolmesta mieshenkilöstä, jotka seisovat lähes suorassa jonossa tummaa, likaista seinää vasten.Julkaistaan 23.7.2010

Saksalainen elektronista goottimusiikkia tekevä Project Pitchfork (www.pitchfork.de) julkaisee heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla uuden studioalbumin seuraajaksi kuuden biisin pituiselle remix-EP:lle "Remixed". Bändi on luonut uudelle kiekolle, jonka yhtyeen maanmiehet Trisol Music Groupin kautta julkaisee, yhteensä 12 uutta viisua. Ne kääritään 6-paneeliseen digipak-koteloon. Sen mukana tulee 28-sivuinen kansilehtinen. "Continuum Ride" -nimisestä albumista tullaan laittamaan myyntiin kappalemäärältään rajoitetumpi erikoispainos, joka sisältää kaksi CD-levyä, DVD:n ja kovakantisen kirjasen. Hampurilaisten erikoisversiosta tehdään vain 2000 kappaleen suuruinen painos. Sen mukana tuleva bonus-CD sisältää kolme biisiä, sekä DVD-levy musiikkivideon kappaleeseen "Beholder". DVD:llä nähdään lisäksi muutakin videokuvaa.

Project Pitchforkin dark electroa sisältävä "Dream, Tiresias!" on toistaiseksi yhtyeen uusin studiojulkaisu. Se on järjestyksessä yhtyeen 13 albumi. Siitä tehtiin useita eri versioita samaan tapaan kuin tulevan "Continuum Ride" -levynkin kohdalla tehdään. Trisolin mukaan uusi pitkäsoitto on monumentaalinen dark electro -julkaisu, joka on aikaisempaa Project Pitchforkia eeppisempi ja tunnelmallisempi.

"Continuum Ride" -albumin kappaleet:

 1. Way of the World
 2. Stacked Visions
 3. The Dividing Line
 4. Endless Infinity
 5. Dead Cities
 6. Continuum
 7. Beholder
 8. Ghosts of the Past
 9. Supersonic Snakebite
 10. Star Child
 11. 43rd Floor
 12. Full Contact

Saksalaisyhtye aloittaa keikkakokoonpanonsa turvin kiertueen Yhdysvalloissa ensi viikon puolella. Reissusta palattuaan bändi soittaa heinäkuussa Amphi Festivalin lavalla ja pari muuta live-esiintymistä ennen varsinaista Saksan-kiertuetta marras–joulukuussa.

Project Pitchfork on:

 • Peter Spilles (laulu)
 • Dirk Scheuber (kosketinsoitin)
 • Juergen Jansen (kosketinsoitin)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5576 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä kesäkuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 125 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.