Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Coma Alliance: "Weapon Of Choice"

Vaaleanharmaata tai -sinistä taustaa vasten valokuva mustasta pistoolista. Sen yllä Coma Alliancen logo vasemmalla.Julkaistaan 16.11.2018

Diary Of Dreamsin Adrian Hatesin ja Dioraman Torben Wendtin muodostama uusi yhtye Coma Alliance julkaisee ensimmäisen albuminsa marraskuussa. Levyn markkinoimiseksi kaksikko soittaa seitsemän keikkaa kotimaassaan Saksassa, ja sitten pari show’ta Venäjällä. Venäjällä bändi soittaa 15. ja 16. helmikuuta 2019; ensin Pietarissa, sitten pääkaupungissa Moskovassa.

Ensimmäisen kerran Coma Alliance esiintyi vuonna 2016. Hatesin ja Wendtin tiet ovat risteilleet vuosikymmenten ajan, joten he päättivät kokeilla tämän projektin kanssa musiikin tekemistä yhdessä. Coma Alliancen musiikillinen tyyli kulkee electron ja waven välillä.

"Weapon Of Choice" -albumin soittolistan sisältöä ei ole vielä tiedossa. Se sisältää 12 uutta kappaletta.

Coma Alliance on:

  • Adrian Hates
  • Torben Wendt

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä lokakuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 62 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.