Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Future Lied To Us: "Progress"

Valkoista taustaa vasten kuva kolmen ihmisen kasvoista valkoisella värillä kuvattuina.Julkaistaan 6.11.2018

Saksalaisen elektroa ja syntikkapoppia tekevän Future Lied To Us -yhtyeen uusi levyjulkaisu on EP-kiekko tai minialbumi, kuvassa näkyvä "Progress". Se ilmestyy lauantaina ensin digitaalisessa muodossa Trisol Music Groupin kautta. Marraskuun alussa siitä tulee myyntiin CD-painos.

Future Lied To Usin takana on :SITD:-yhtyeen Tom Lesczenski, Frozen Plasman Vasi Vallis ja Rotersandin Krischan Wesenberg.

Vasta helmikuussa yhtyeeltä ilmestyi 11 biisiä käsittävä "Presence"-digialbumi.

"Progress"-albumin kappaleet:

  1. Blaze In The Dark
  2. Break Me Into Pieces
  3. Fear And Hope
  4. Second Lies
  5. Tellurian

Future Lied To Us on:

  • Lesczenski
  • Vallis
  • Wesenberg

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä lokakuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 51 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.