Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Future Lied To Us: "Presence"

Kolmen ihmisen hahmot kellertävää taivasta vasten siluettina. Yläosassa näkyy Future Lied To Us -logo.Julkaistaan 9.2.2018

Saksalaisyhtye Future Lied To Us julkaisee debyyttialbuminsa tulevana perjantaina. Vasi Vallisin, Tom Lesczenskin ja Krischan Wesenbergin muodostama yhtye tekee future- ja syntikkapoppia. Sitä on ennen kuvassa näkyvää 11 biisin pituista "Presence"-debyyttiä ennen kuultu kahden singlen muodossa. Singleiksi valittiin lokakuussa 2017 "Falling", sitten marraskuussa "Born In Silence".

Vasi Vallis tunnetaan parhaiten Frozen Plasmasta ja NamNamBulusta, Tom Lesczenski puolestaan S.I.T.D.:stä ja Krischan Wesenberg Rotersandista.

"Presence"-albumin kappaleet:

 1. Born in silence
 2. Intentions and masks
 3. Drops of silver
 4. Fed by anger
 5. Falling
 6. Surrender and pain
 7. Suffocate
 8. Lost
 9. Blue light
 10. Embrace a world
 11. Faces

Future Lied To Us on:

 • Lesczenski
 • Vallis
 • Wesenberg

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä helmikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 54 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.