Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Valhall: "Grimoire"

 • Julkaistu maanantaina 05.02.2018
 • Avainsanat:

Keskiharmaata taustaa vasten piirros käärmepäisen naishahmon kasvoista, joiden yllä lukee "Grimoire"-albumin nimi.Julkaistaan 9.2.2018

Levy-yhtiö Artoffact Records uutisoi perjantain 9. helmikuuta olevan ruotsalaisen Valhall-yhtyeen — jonka nimi on tyylitellysti V▲LH▲LL — seuraavan albumin julkaisupäivämäärä. Kuvassa näkyvä "Grimoire"-albumi on toistaiseksi kuunneltavissa ennakkoon Dread Centralin nettisivuilta, jossa myös kerrotaan hieman salaperäisestä "Grimoire"-nauhoitteesta. Sillä kuullaan syntikkavetoista synkistelymusiikkia, ja ainakin yhdessä kappaleessa viulistia.

Valhallin uusimpaan nauhoitteeeseen voi tutustua myös yhtyeen omilla BandCamp-sivuilla. Siellä selvennetään esimerkiksi, että vierailevana viulistina kuullaan Jessica Pimenteliä, joka toimii myös laulajana metallibändi Alkhine’s Gunissa.

"Grimoire"-albumin kappaleet:

 1. Bonetrees
 2. Dead Waves
 3. Lilies For Belial
 4. Ormens Offer
 5. Grimoire
 6. Ruins of Vanaland
 7. The Hunt
 8. Aeons Unveiled
 9. Niðingrdans

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä helmikuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 49 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.