Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Dicepeople x Moi Saint: "Shallow Under Skin"

Harmaasävyinen valokuva kahdesta ihmishahmosta kuvattuna vieretysten ja sumeasti.Julkaistiin 22.1.2018

Dicepeople uutisoi tammikuussa ilmestyneen EP-singlen "Shallow Under Skin" valmistuneen yhteistyössä Moi Saintin kanssa. Neljä biisiä sisältävän EP:n kappaleista kaksi on uutta tuotantoa ja jälkimmäiset kaksi ovat remixit Deflexityltä ja Microchip Junkylta. Nauhoite on tilattavissa digitaalisessa muodossa Syndicol Musicin nettikaupasta.

Levyn Brutal Resonance -nettijulkaisulle arvostelleen Steven Gulottan mukaan Dicepeoplen robottimainen ja synteettinen dark electro, toisaalta Moi Saintin tunnelmallinen, pehmeämpi syntikkavetoinen musiikki toimivat hyvin yhdessä kummassakin EP:n biisissä.

"Shallow Under Skin" -julkaisun lisäksi Dicepeople osallistui "Sounds From The Asylum" -projektiin. Se on tuplalevyksi paisunut kokoelma, jossa kuullaan yhteensä 29 biisiä eri brittiyhtyeiltä. Kyseisen kokoelman myyntitulot hyödyttävät mielenterveyspalveluita tuottavia hyväntekeväisyysjärjestöjä.

"Shallow Under Skin" -EP:n kappaleet:

  1. Shallow Under Skin#
  2. Fallen Down
  3. Fallen Down (Deflexity Remix)
  4. Shallow Under Skin (Microchip Junky’s Lack Of Depth)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä helmikuuta 2018 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 90 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.