Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Mechatronic: "Still Life"

 • Julkaistu keskiviikkona 07.02.2018
 • Avainsanat:

Valokuva punaisesta omenasta ja sen vieressä irvistelevästä ihmisen pääkallosta.Julkaistiin 2.2.2018

Vuonna 2002 perustettu Mechatronic on kaksihenkinen EBM:n ja futurepopin tekijä. Sen aloitettua musiikin tekeminen uudelleen vuonna 2013 on Mechatronicin nimissä ilmestynyt neljä studioalbumia Space Race Recordsin kautta. Niistä viimeisin on uunituore, kuvassa oikealla puolen näkyvä "Still Life". Albumilla kuullaan 14 tanssilattioille tähdättyä biisiä.

Mechatronicia edustava Space Race Records toimii osana EK Productia. Levy-yhtiöltä on viime aikoina ilmestynyt erityisesti italialaisen syntikkapoppia ja elektronista musiikkia tekevän Halo Effectin levyjä.

"Still Life" -albumin kappaleet:

 1. Still Life (Intro)
 2. A Life Pretending
 3. Illusions
 4. Killing Time
 5. Until the End
 6. Contagious
 7. Black Heart
 8. Everlasting
 9. Rewind
 10. Creatures
 11. Beautiful Shadows
 12. Pushing Flowers
 13. Lullaby
 14. Malicious Intent

Mechatronic on:

 • Wilhelm (musiikki ja laulu)
 • Emma (sanoitukset ja kosketinsoitin)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä helmikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 65 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.