Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

White Birches: "When The Street Calls"

Synkkä valokuva tai piirros risukosta.Julkaistaan 23.2.2018

Jenny Gabrielsson Maren ja Fredrik Jonassonin yhtye White Birches julkaisee myöhemmin helmikuussa uuden studioluomuksensa, seuraajan parin vuoden takaiselle "Dark Waters" -menestyskiekolle. Se nimettiin Ruotsin Manifestgalanissa parhaaksi syntikka-albumiksi. Debyyttialbumin seuraaja on kuvassa näkyvä "When the Street Calls", jossa bändi esittää näkemyksensä siitä, että Yhdysvaltain nykyinen presidentti Donald Trump on despootti. White Birches haluaa tehdä selväksi seisovansa transsukupuolisiksi miellettyjen henkilöiden ja ei-länsimaalaista taustaa olevien henkilöiden, sekä muhamettilaisten riveissä.

White Birches kertoo Facebookissa sen musiikkia rinnastetun Depeche Modeen, Cocteau Twinsiin ja Sisters of Mercyyn. Yhtye on tehnyt darkwavea vuodesta 2013 asti.

"When The Street Calls" -albumin kappaleet:

  1. Trouble
  2. Under My Spell
  3. Howl
  4. The River
  5. False Prophets
  6. Gravity
  7. Decay
  8. When the Street calls

White Birches on:

  • Fredrik Jonasson
  • Jenny Gabrielsson Mare

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä helmikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 50 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.