Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Die Wilde Jagd: "Uhrwald Orange"

Synkkä, abstrakti neliönmuotoinen kuva, jossa tummansinistä ja vaaleanpunaista väriä läjässä.Julkaistaan 6.4.2018

Die Wilde Jagd julkaisee huhtikuussa "Uhrwald Orange" -albuminsa CD:nä ja LP:nä. Se nauhoitettiin tuottaja Ralf Beckin Uhrwald Orange -studiossa, josta siis levyn nimikin juontuu. Albumilla kuultavaan musiikkiin Die Wilde Jagd, joka on yhtä kuin Sebastian Lee Philipp, kauhoi vaikutteita taidemaalari Frans Snyderin teoksesta Animals of the Night.

Die Wilde Jagdin debyyttialbumi ilmestyi kolme vuotta sitten. Sen tekemiseen osallistui edellä mainittu tuottaja Ralf Beck. Hän hoiti levyn tuottamisen ja miksaamisen, mutta sen lisäksi debyyttikiekon nauhoittamisessa käytettiin Beckin vanhoja analogisia syntetisaattoreita, rumpukoneita ja studiokalustoa.

"Uhrwald Orange" -albumin kappaleet:

  1. Flederboy
  2. 2000 Elefanten
  3. Stangentanz
  4. Fremde Welt
  5. Kreuzgang
  6. Ginsterblut
  7. Säuregäule
  8. Der Uhrwald

Die Wilde Jagd on:

  • ebastian Lee Philipp

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä helmikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 61 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.