Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Haedzor: "Weltengeflüster"

 • Julkaistu perjantaina 05.10.2018
 • Avainsanat:

Mustahkoa taustaa vaste kolme lihanaamaa vieretysten ja niiden alla pienempänä naamat peilikuvina.Julkaistaan 19.10.2018

Saksalaisen elektronista tanssimusiikkia tekevän Haedrozin uusi albumi on 19. lokakuuta Out of Line Musicin kautta julkaistava "Weltengeflüster". Se sisältää 13 uutta kappaletta kolmikolta itseltään, ja mahdollisesti kolme bonusbiisiä muilta yhtyeiltä. Kuvassa näkyvä luomus on seuraaja kahden vuoden takaiselle debyyttialbumille "Lust, Frust und andere Gewächse".

Bändin musiikilliseen tyyliin voi tutustua esimerkiksi kappaleen "Rosmarie" kautta. Se on kuunneltavissa yhtyeen YouTube-kanavalta.

"Weltengeflüster"-albumin kappaleet:

 1. Anomalie
 2. Land Of Darkness
 3. Black Game
 4. Excessive Party Boy
 5. Zeit vergeht
 6. sw
 7. Traum (-zeit) wandler
 8. Error In System
 9. Brenne!
 10. Tränen
 11. Frau in schwarz
 12. Don’t Cry
 13. Falling Angels

Haedzor on:

 • Gunnar Kreuz (laulu)
 • Theodore Kameroon (kosketinsoitin)
 • Mats Olsen (kosketinsoitin)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä lokakuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 57 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.