Gootti.net

Covenant: "The Blinding Dark"

 • Julkaistu tiistaina 20.09.2016
 • Avainsanat:

Tummanvihreää taustaa vasten koristeellinen, valkoinen geometrinen kuvio. Kuvan oikeassa yläkulmassa Covenant-logo ja sen alla lukee albumin nimi pienemmällä.Julkaistaan 4.11.2016

Elokuun lopulla ilmestyneen "Sound Mirrors" -EP:n jälkeen Ruotsin Covenant aikoo julkaista täyspitkän albumin. Sen nimi on "The Blinding Dark". Se tarjoaa paljon löydettävää, kuten coverin Lee Hazelwoodin vuoden 1977 country-kappaleesta "Rider On A Wild Horse", sekä tanssilattioille suunnatut biisit "Sound Mirrors", "Immortal" sekä "I Close My Eyes". Levy ilmestyy neljänä eri painoksena. CD- ja LP-vaihtoehtojen lisäksi levymerkki Dependent Records tekee albumista tupla-CD:n sekä kappalemäärältään rajallisen boxsetin. Siihen sisältyy vinyylien lisäksi kaksi CD:tä.

LP-painos sisältää kolme levyä, sekä latauskoodin, jolla biisit voi poimia netistä. Tämän vaihtoehdon painos on 500 kappaletta. Samankokoinen painos on keräilijöiden kohde, johon kuuluu kaksi CD:tä ja kolme LP:tä, latauskoodi ja allekirjoitettu aitoustodistus. Dependent Recordsilta ilmestyy lisäksi albumi kovakantiseen kirjaformaattiin paketoitu tupla-CD-painos. Sen mukana tulee 48-sivuinen kansilehtinen. Bonuslevyllä kuullaan kuusi kappaletta.

"The Blinding Dark" -albumin kappaleet:

 1. Fullwell
 2. I Close My Eyes
 3. Morning Star
 4. Cold Reading
 5. A Rider On A White Horse
 6. Interlude
 7. Dies Irae
 8. Sound Mirrors (Fulwell)
 9. Interlude
 10. If I Give My Soul
 11. Summon Your Spirit

Covenant on:

 • Andreas Catjar
 • Daniel Jonasson
 • Joakim Montelius
 • Eskil Simonsson

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä syyskuuta 2016 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.