Gootti.net

Dark Helsinki hommaa Covenantin huhtikuussa

Vuodesta 2014 asti erilaisia synkistelyhetkiä järjestänyt Dark Helsinki tuo pääkaupunkiin helmikuussa 2017 In Strict Confidencen ja huhtikuun puolella on aika saapua ruotsalaisen Covenantin. Covenant esiintyy Gloriassa 1.4. Saman illan ohjelmaan kuuluu electroa ja dark poppia tekevän Ten After Darkin keikka, sekä Dead Souls Gathering -klubin DJ:den setit. Tapahtumaan myydään pääsylippuja ennakkoon Tiketistä 22 euron kappalehintaan. Jos lippuja on tapahtuman alkaessa jäljellä, sellaisia myydään ovella 24 eurolla.

Illanvieton ikäraja on 18 vuotta. Kulttuuriareena Glorian ovet avataan kello 21 ja showtime on tuntia myöhemmin. Gloria sijaitsee osoitteessa Pieni Roobertinkatu 12.

Illan tähti soittanee biisejä erityisesti 4. marraskuuta julkaisemaltaan "The Blinding Dark" -albumilta. Covenant arvelee albumi aloittaa uuden kappaleen sen uralla: se sukkuloi kuin Nautilus mustien vesien halki kohti tulevaisuutta taakseen vilkaisematta.

Covenant on:

  • Eskil Simonsson (laulu, sävellys, sanoitukset ja syntetisaattorit)
  • Joakim Montelius (sanoitukset, sävellys, syntetisaattorit ja taustalaulu)
  • Andreas Catjas (live-esiintymisissä)
  • Daniel Jnasson (syntetisaattorit live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä joulukuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.