Gootti.net

Cryo: "Hidden Aggression"

 • Julkaistu tiistaina 19.01.2010
 • Avainsanat:

Cryo-yhtyeen albumin "Hidden Aggression" etukannessa pikimusta tausta. Sen vasemmassa laidassa pystysuuntaisesti tummanpunainen paksu palkki, jonka alaosassa vitivalkoisella värillä Cryon logo valkoisen ympyrän siällä. Kuvan alaosaan kirjoitettu valkJulkaistaan 24.2.2010

Nelisen vuotta sitten debyyttialbuminsa julkaissut ruotsalaisyhtye Cryo (www.cryodome.com) tulee julkaisemaan Progress Productionsin kautta seuraavan kerran musiikkia helmikuun 24. päivä, jolloin albumillisen verran musiikkia sisältävä "Hidden Aggression" ilmestyy ainakin Euroopan alueella. Kuukauden päästä ilmestyvä "Hidden Aggression" on seuraaja toukokuussa 2006 ilmestyneelle esikoisalbumille "Cryogenic" ja marraskuussa 2007 julkaistulle mini-CD:lle "Mixed Emotions". Cryon tuotantoon voi tutustua levy-yhtiö Progress Productionsin nettisivuilla, josta voi ladata useita näytebiisejä MP3-formaatissa.

Ruotsin Malmöstä kotoisin oleva Cryo aikoo julkaista helmikuun alussa musiikkivideon jostakin uuden levyn kappaleesta. Musiikkivideo purkitetaan ohjaaja Jesper Svenssonin kanssa Tukholman alueella.

Helmikuun lopussa ilmestyvä studioalbumi on elektronista musiikkia sisältävä kokonaisuus, jonka Cryon perustanut Martin Rudefelt nauhoitti kotikaupungissaan Malmössä ja Ranskan Pariisissa. Tätä albumia edeltänyt esikoiskiekko "Cryogenic" vei Cryon Scandinavian Alternative Music Awardseihin vuosia sitten parhaan tulokasbändin sarjassa.

"Hidden Aggression" -albumin kappaleet:

 1. Prelude — Waves of sin
 2. I tune in
 3. Weitergehen
 4. Substance
 5. Hit me once
 6. Counting down again
 7. Guantanamo bay
 8. Contract killer
 9. I die every day
 10. Forgotten

Cryo on:

 • Martin Rudefelt
 • Martin (laulu live-esiintymisissä)
 • Torny Gottberg (rummut, kosketinsoittimet ja taustalaulu live-esiintymisissä)

Elektronista musiikkia loihtiva Cryo aloitti toimintansa vuonna 2002 Martin Rudefeltin toimesta. Hän on edelleen yhtyeen ainoa vakituinen jäsen. Yhtye käyttää live-esiintymisissäään vokalistina Martinia ja rumpalina-kosketinsoittajana sekä taustalaulajana Torny Gottbergia.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä tammikuuta 2010 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.