Gootti.net

Terminal Choice: "Übermacht"

Terminal Choice -bändin albumin "Übermacht" etukannessa näkyy häijy jokerimainen hahmo tummanharmaata koristeellista taustaa vasten. Jokerilla hirveä irvistys ja mustat silmänympärykset. Kuvan yläosassa rautaisin kirjaimin Terminal Choicen nimi jaJulkaistaan 19.2.2010

Blutengelin keulahahmona tunnetun Chris Pohlin musiikkiprojekti, saksalainen elektronista synkiörockia räimivä Terminal Choice (www.terminal-choice.de) aikoo julkaista perjantaina 19. helmikuuta upouuden studioalbumin. Terminal Choicen uutukaiskiekko on nimeltään "Übermacht". Siitä julkaistaan kaksi toisistaan hieman eroavaa versiota. Uutukaiskiekon kansitaide paljastettiin 15. tammikuuta, jolloin yhtye myös varmisti aikovansa lähteä pienimuotoisen Euroopan-kiertueen heiteltäväksi yhdessä Rabia Sordan ja Battle Screamin kanssa. Molemmat kiertuekumppanit ovat osallistuneet "Übermacht"-albumille sisältyvien remixien luomiseen. Terminal Choicen uusin lätty on seuraaja edellisen vuoden lopussa ilmestyneelle MCD-levylle "Keine Macht".

Terminal Choice hehkuttaa palaavansa "Übermacht"-albumilla palaavansa takaisin parempana kuin koskaan ennen. Terminal Choice palaa massiivisten riffiseinillä, kyynisillä sanoitutuksilla, hittimelodioilla ja mustalla huumorilla ratsastaen. "Übermacht" on bändin mukaan aikaisempaa musiikkijälkeä laajempi, massiivisempi ja intensiivisempi. Helmikuiselta kiekolta on laskettu Terminal Choicen MySpace-sivuille näyteklippejä kuunneltavaksi.

"Übermacht"-CD #1:n kappaleet:

 1. We Are Back!
 2. Bad Trippin’
 3. Fight The System
 4. I’m Just A Boy
 5. Myspace Hero
 6. Kommerz
 7. Keine Macht
 8. Get Away
 9. I’m A Monster
 10. Bitch Like You
 11. Free Again

"Übermacht"-CD #2:n kappaleet:

 1. We Are Back! (relapse)
 2. To America
 3. I Kissed A Girl
 4. I’m A Monster (Remix by Battle Scream)
 5. Fight The System (Remix by Rabia Sorda)
 6. We Are Back (Electronic Body Mix)
 7. We Are Back

Terminal Choice on:

 • Chris Pohl (laulu, sanoitukset ja ohjelmointi)
 • Louis Manke Programming (kitarat)
 • Gordon Bass (kitarat)
 • Friedemann Mättger (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä tammikuuta 2010 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Terminal Choice: "Übermacht". on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

V 03. päivä helmikuuta 2010

Uudet biisinäytteet vakuuttavat. Edellinen New Born Enemies oli kyllä niin keskinkertaista huttua, että mainioita instrumentaaleja lukuunottamatta hädin tuskin kaksi kappaletta on jäänyt kunnolla mieleen. Übermacht on taas paljon elektronisemman ja julmemman kuuloista settiä, esim. Bad Trippinin synasoundit tuovat kovasti mieleen vanhan TC-tuotannon. Ja Fight the Systemissä Chris taitaa vetää kovimpia vokaaleja mitä mieheltä on vähään aikaan kuultu. Erikoispainos ennakkotilattu, totta kai!

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.