Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Daily Planet: "Play Rewind Repeat"

Vaaleanruskeaa taustaa vasten valokuva jonkinlaisesta vanhanaikaisesta laitteesta, jossa lukee yläosassa kaunokirjoituksella Daily Planet.Julkaistiin 26.5.2017

Progress Productionsin avulla julkaistu "Play Rewind" on ruotsalaisen syntikkapoppia ja electroa tekevän Daily Planetin uusi, järjestyksessä kolmas, studioalbumi. Levy-yhtiö kertoo Daily Planetin, eli Johan Baeckströmin ja Jarmo Ollilan tehneen ensimmäisen levynsä 1990-luvun puolen välin aikaan. Comebackin bändi teki vuonna 2014, kun ilmestyi "Two"-niminen kakkosalbumi.

Uutukaisella Ollila hoitaa laulupuolet ja Baeckström soittimet. Sama kaksikko toimi myös Daily Mailin alkuaikoina vuonna 1994. Ensimmäisen levynsä kaksikko julkaisi vuonna 1995 singlekiekon "Milky Way" muodossa.

"Play Rewind Repeat" -albumin kappaleet:

 1. Goodbye Late Nights
 2. Grains Of Sand
 3. Fire In Me
 4. Set Me Free
 5. Drown
 6. Heaven Opened (Feat. Mac Austin)
 7. Why
 8. Over Water
 9. Silver Moon
 10. Tranquility
 11. Vicious Circle
 12. Weeping

Daily Planet on:

 • Johan Baeckström
 • Jarmo Ollila

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä kesäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 67 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.