Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Cindergardenilta "Architectures of The Wild Becoming"

Maalaus myrskyävästä merestä oikealla puolen ja kivikosta vasemmalla. Yläooikealal hunajakennomaista röpöä.Kuvassa albumin kansitaide

Cindergarden uutisoi uuden "Architectures of the Wild Becoming" -albumin valmistuvan hyvää tahtia. Sen tuotantovaihe on juuri päättymässä ja jälkituotanto käynnissä. Yhtye arvelee tällä hetkellä saavansa levyn kauppoihin heinäkuussa, mutta tarkka julkaisupäivämäärä paljastuu vasta viikon tai kahden kuluttua. Levy tulee olemaan tupla-albumi. Se sisältää 20 sellaista biisiä, joita Cindergarden on viimeisten viiden vuoden aikana valmistellut muiden hommien ohella.

Cindergarden on yhden naisen yhtye Los Angelesista, Yhdysvalloista. Se julkaisee musiikkiaan oman Looking Glass Recordsin kautta. Yhtyeen aikaisempia levyjä voi tilata netistä BandCampin kautta.

Tammikuussa Cindergarden julkaisi 15 kappaletta sisältävän kokoelmakiekon "Gembook Volume 1: Gems and Jams". Se sisältää aikaisemmin julkaisemattomia kappaleita vuosien 2003–2005 väliltä.

Cindergarden on:

  • Jaymie Valentine

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä kesäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 52 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.