Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Die Selektion: "Deine Stimme Ist Der Ursprung Jeglicher Gewalt"

Valokuva hietikosta, jossa pelkistetty koju. Kuvan yläosassa vasemmalla lukee sinisellä "Die Stimme" ilman lainausmerkkejä.Julkaistiin 30.5.2017

Coldwavea ja minimalistista elektronista musiikkia tekevän Die Selektionin uusi levy on täysi suullinen: "Deine Stimme Ist Der Ursprung Jeglicher Gewalt". Se ilmestyi toukokuun lopussa digitaalisessa muodossa ja 999 kappaleen CD-painoksena. Pian albumista tehdään 300 kappaleen erä valkoisena vinyylinä niin, että kukin levyistä on numeroitu käsipelillä. Vinyylipainos tulee myyntiin vasta myöhemmin.

Saksalaisyhtye soittelee uuden albuminsa materiaalia muun muassa Ruotsissa 26.8. ja 21.10. Die Selektionin tuoreimpaan tuotantoon voi tutustua avaamalla "Unter Die Haut" -kappaleeseen kuvatun musiikkivideon YouTubesta.

"Deine Stimme Ist Der Ursprung Jeglicher Gewalt" -albumin kappaleet:

 1. Schatten
 2. Unter Die Haut
 3. Dir & Mir
 4. Kalter Atem
 5. Brennende Brücken
 6. Der Himmel Explodiert (feat. Drangsal)
 7. Der Augenblick
 8. Dein Herz Wiegt Tausend Scherben
 9. Deine Stimme

Die Selektion on:

 • Luca Gillian (laulu ja syntetisaattorit)
 • Hannes Rief (trumpetti)
 • Samuel Savenberg (syntetisaattorit ja basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä kesäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.