Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Kreidler: "European Song"

 • Julkaistu maanantaina 05.06.2017
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva, jossa näkyy vaaleanruskealla värillä muskeliauto liihottamassa roskisten yliJulkaistiin 7.4.2017

Mahdollisesti fillarivalmistajalta nimen ottaneen poppiyhtye Kreidlerin uusi levyjulkaisu on CD:nä, LP:nä ja digitaalisesti julkaistu "European Song". Sitä nauhoitettiin Meksikon pääkaupungissa viime vuoden alkuvaiheilla. Lopputulos oli yhtyeen mukaan monin tavoin kevyempi ja minimalistisempi kuin aikaisempi Kreidlerin tuotanto. Viiden biisin kokoinen "European Song" ilmestyi lopulta huhtikuussa Bureau B:n kautta.

23 vuoden ajan toiminut Kreidler soittelee keikkoja kesäkuun alkupäivinä eri puolilla kotimaataan Saksaa. Bändi nähdään pian myös esiintymässä Serbian ja sitten Makedonian pääkaupungissa.

"European Song" -albumin kappaleet:

 1. Boots
 2. Kannibal
 3. Coulées
 4. Radio Island
 5. No God

Kreidler on:

 • Thomas Klein
 • Alexander Paulick
 • Andreas Reihse
 • Detlef Weinrich (sävellys ja soittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä kesäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 56 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.