Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Cubanate: "Brutalism"

 • Julkaistu tiistaina 06.06.2017
 • Avainsanat:

Verenpunaista taustaa vasten mustia muotoja, joista saattaa muodostua makrokuva muurahaisesta tai muusta hyönteisestä.Julkaistaan 5.5.2017

Brittiyhtye Cubanaten kokoelma-albumi "Brutalism" sisältää 14 biisiä elektronista musiikkia — pääasiassa industrialia ja technoa. Levyn kappaleet ovat itse asiassa yhtyeen tunnetuimpia biisejä vuosien 1992–1996 väliltä. Kokoelma-albumin kappaleet masteroitiin uudelleen. Äänilevyn lisäksi "Brutalism"-kotelon sisältä löytyy 16-sivuinen kansilehtinen.

Cubanate perustettiin vuonna 1992. Näin ollen kuvassa näkyvä kokoelma sisältää materiaalia yhtyeen uran alkuvaiheilta alkaen "Antimatter"-albumista.

Bändin toiminta lakkasi vuonna 2000, joskin 16 vuotta myöhemmin se soitti ainakin yhden live-esiintymisen Yhdysvalloissa.

"Brutalism"-kokoelman kappaleet:

 1. Autonomy
 2. Junky
 3. Kill or Cure
 4. Body Burn
 5. Angeldust
 6. Hatesong
 7. Oxyacetylene
 8. Skeletal
 9. Industry
 10. Barbarossa
 11. Vortech I
 12. Why are you here?
 13. Joy
 14. Lord of the Flies

Cubanate on:

 • Marc Heal (laulu, kosketinsoittimet ja ohjelmointi)
 • Phil Barry (kitara, kosketinsoittimet ja ohjelmointi)
 • Graham Rayner (kosketinsoittimet ja ohjelmointi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä kesäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.