Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Igorrr: "Savage Sinusoid"

 • Julkaistu keskiviikkona 07.06.2017
 • Avainsanat:

Tummansinistä taustaa vasten piirros möntistä, jossa vaaleanruskealla ihmisten käsivarsia.Julkaistaan 16.6.2017

Ranskalainen Igorrr julkaisee kahden viikon kuluttua seuraavan studioalbumin, kuvassa näkyvän "Savage Sinusoid" -levyn. Useita musiikkityylejä yhdistelevä Gautier Serren projekti on toiminut vuodesta 2005 asti. Igorrr on viime aikoina kokeillut erityisesti elektronisen musiikin ainesten sotkemista metallimusiikkiin ja klassiseen musiikkiin. "Savage Sinusoid" -albumin sisältämät biisit nauhoitettiin alusta loppuun studiossa ilman sampleja.

Igorrr nähdään kesän ja syksyn aikana keikkailemassa eri puolilla Eurooppaa, joskin lähinnä kotimaassaan Ranskassa ja jonkin verran myös Brittein saarilla.

"Savage Sinusoid" -albumin kappaleet:

 1. Viande
 2. ieuD
 3. Houmous
 4. Opus Brain
 5. Problème d’émotion
 6. Spaghetti Forever
 7. Cheval
 8. Apopathodiaphulatophobie
 9. Va te foutre
 10. Robert
 11. Au Revoir

Igorrr on:

 • Gautier Serre

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä kesäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.