Gootti.net

Darkher: "Realms"

 • Julkaistu sunnuntaina 26.06.2016
 • Avainsanat:

Synkkä valokuva mustiin pukeutuneesta pitkähiuksisesta naisesta seisomassa tuulisella aukiolla.Julkaistaan 19.8.2016

Saksalainen Prophecy-levymerkki julkaisee brittiyhtye Darkherin debyyttialbumin elokuussa. Siitä tehdään kaksi erilaista CD-painosta ja kolme toisistaan hieman poikkeavaa vinyylivaihtoehtoa. Darkherin ensimmäinen levyjulkaisu on kahden vuoden takainen EP-kiekko "The Kingdom Field". Se saa 12.8. seuraajan "Realms"-nimisestä yhdeksän biisin opuksesta.

Prophecyn kautta "Realms" tullaan painamaan kahtena eri CD-painoksena. Niistä erikoisempi on 700 kappaleen spesiaaliversio, johon sisältyy bonuslevy ja 48 sivua sisältävä kirjanen. Sen koko on 18×18 cm. Albumin LP-painoksia tullaan näkemään kolme erilaista; 500 kappaleen mustan vinyylin painos, läpinäkyvän vinyylin 300 kappaleen erikoispainos, ja kolmantena on koristeellinen Black Vapour Editioniksi nimetty 200 kappaleen erä, jonka voi tilata vain Prophecyn nettikaupasta.

"Realms"-albumin kappaleet:

 1. Spirit Waker
 2. Hollow Veil
 3. Moths
 4. Wars
 5. The Dawn Brings A Saviour
 6. Buried Pt. I
 7. Buried Pt. II
 8. Foregone
 9. Lament

"Realms"-bonuslevyn kappaleet:

 1. Buried
 2. Ghost Tears
 3. The Dawn Brings A Saviour
 4. Hollow Veil
 5. The Wreckage (demoversio)

Darkher on:

 • Jayn H. Wissenberg (laulu, kitarat ja tuottaminen)
 • Martin T. Wissenberg (kitarat)
 • Shaun "Winter" Taylor (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä kesäkuuta 2016 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.