Gootti.net

Black Tape for a Blue Girl: "These Fleeting Moments"

Valokuva rikkinäisen basson tai muun soittimen sisällä makaavasta alastomasta ihmishahmosta.Julkaistaan 12.8.2016

Darkwave-yhtye Black Tape for a Blue Girl järjesti joukkorahoituspalvelu Kickstarterissa kampanjan kuvassa näkyvän "These Fleeting Moments" -albumin tekemiseksi. Onnistuneen rahoituskierroksen johdosta albumista tullaan julkaisemaan ylellinen CD:n ja kahden LP:n painos elokuussa. Se paketoidaan DVD-koteloon ja sen sisälle laitetaan 12 sivun kansilehtinen. Vinyylit tulevat olemaan mustia 140-grammaisia levyjä. CD:n ja LP:t sisältävä setti varustetaan Black Tape for a Blue Girlin jäsenten nimikirjoituksilla. Lisäksi fanit voivat kuunnella rajoituksetta neljää kappaletta digitaalisesti.

Black Tape for a Blue Girlin alkuperäinen vokalisti Oscar Herrera esiintyy albumilla ensimmäistä kertaa 17 vuoteen. Albumilla kuullaan vokalistina myös Herreran tytärtä Dania. Tällä 11. albumijulkaisulla yhtye haluaa juhlistaa 30-vuotista uraansa.

"These Fleeting Moments" -albumin kappaleet:

 1. The Vastness Of Life
 2. Limitless
 3. One Promised Love
 4. Bike Shop/Absolute Zero
 5. Affinity
 6. Please Don’t Go
 7. Six Thirteen
 8. Zug Köln
 9. Meditation On The Skeleton
 10. Desert Rat-Kangaroo
 11. She’s Gone
 12. She Ran So Far Away That She Can No Longer Be Found
 13. You’re Inside Me

Black Tape for a Blue Girl on:

 • Sam Rosenthal
 • Brian Viglione
 • Athan Maroulis
 • Valerie Gentile
 • Laurie Reade
 • Nicki Jaine

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä kesäkuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.