Gootti.net

The Juggernauts: "The Juggernauts Are Coming"

Kuvan yläosaan ja alaosaan sijoitettu "The Juggernauts Are Coming" -albumin nimi. Kuvan keskellä suuri symmetrisiä rinkuloita sisältävä harmaa levy.Julkaistaan 22.7.2016

Belgialainen EBM:n tekijä The Juggernauts soittaa yhden keikan yleisön edessä ennen "The Juggernats Are Coming" -albumin ilmestymistä Out of Line Musicin kautta. Kyseessä on bändin klubisoittoon soveltuva debyyttialbumi. Se ilmestyy kuukauden kuluttua. Sillä kuullaan samansuuntaista meininkiä, jota esimerkiksi Nitzer Ebbiltä tai varhaiselta Front 242:lta on kuultu.

Albumin lisäksi The Juggernautsin kaksikko valmisti aikaisemmin tänä vuonna biisin "Plastic World" ja sai sen "Electrostorm Vol. 7" -kokoelman soittolistalle. Kokoelma ilmestyi toukokuussa.

"The Juggernauts Are Coming" -albumin kappaleet:

 1. The Juggernauts Are Coming
 2. Damaged illusions (V.2K16)
 3. Plastic World
 4. Drinking Blood
 5. Phoenix (Extended / V.2K16)
 6. Abyss
 7. Infected (V.2K16)
 8. Religion (V.2K16)
 9. Purge
 10. Follow

The Juggernauts on:

 • Borg (sävellys, sanoitukset ja laulu)
 • Glenn Keteleer (sävellys, tuottaminen ja soittimet)
 • Kevin Strauwen (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä kesäkuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.