Gootti.net

Das Ich julkaisee "Egodram"-albumista päivitetyn version

 • Julkaistu lauantaina 15.01.2011
 • Avainsanat:

Sekava läjä kaikenlaisia värejä, viivoja, muotoja ja sotkua, joiden seassa lukee mustalla värillä Das Ich ja sen oikealla puolen punaisella "Egodram" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 25.2.2011

Suomalaisellekin yleisölle hyvin tuttu goottibändi Das Ich (www.dasich.de) aikoo julkaista saksalaisen Danse Macabre Recordsin kautta uusintapainoksen "Egodram"-albumistaan. Vuonna 1998 ilmestyneen levyn painosmäärä on myyty loppuun. Päivitetty versio on masteroitu uudelleen. Albumista tehdään kappalemäärältään rajoitettu erikoispainos, joka sisältää bonuslevyllisen musiikkia; harvinaisia demoversioita, englanninkielisiä tulkintoja ja musiikkivideon kappaleeseen "Destillat". Danse Macabre tietää kertoa "Egodram"-albumin valitun Sonic Seducer -lehden äänestyksessä yhdeksi tärkeimmistä albumeista, joissa yhdistyy orkestraalisuus, goottityyli, industrial, breakbeat ja rokki.

"Egodram"-albumia ylistetään yhdeksi genren merkkipaaluista ja vieläpä sellaiseksi virstanpylvääksi, joka auttoi synnyttämään uusia goottimusiikin tyylisuuntauksia.

"Egodram"-albumin kappaleet:

 1. Egodram
 2. Kindgott
 3. Firmament
 4. Destillat
 5. He mensch
 6. Schwanenschrei
 7. Krieger
 8. Dorn
 9. Chroma
 10. Reflex
 11. Blutquell
 12. Geist

"Egodram"-bonusalbumin kappaleet:

 1. Warrior
 2. Destillat (MTV Single Version)
 3. Destillat (Extended)
 4. Kindgott (Childhood)
 5. Kindgott (Extended)
 6. Chroma (Soldano Amped)
 7. He Mensch (demoversio)
 8. Egodram (demoversio)
 9. Schwanschrei (demoversio)
 10. Chroma (demoversio)
 11. Dorn (demoversio)
 12. Destillat (musiikkivideo)

Saksalaisyhtyeen toistaiseksi uusin uudella aineistolla varustettu albumi on "Koma". Se julkaistiin viime vuoden syyskuussa. Bändi on levyttänyt musiikkia vuodesta 1989 lähtien.

Das Ich on:

 • Stefan Ackermann (laulu ja sanoitukset)
 • Bruno Kramm (soittimet ja taustalaulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä tammikuuta 2011 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.