Gootti.net

Das Ichin "Koma" ilmestyy syyskuussa

 • Julkaistu maanantaina 16.08.2010
 • Avainsanat:

Das Ichin albumin "Koma" etukannessa näkyy kolmen animaatiohahmon kasvot, jotka ovat häijynnäköisiä ja meikattuja. Keskimmäinen hahmoista on punainen kasvoiltaan. Kuvan ylä- ja alalaidassa paksut mustat palkit.Julkaistaan 3.9.2010

Pitkän uran tehnyt goottibändi Das Ich (www.dasich.de) julkaisee syyskuussa manga-henkisellä grafiikalla kuvitetun "Koma"-albuminsa. Vuoden 2006 puolella ilmestyneen "Cabaret"-kiekon seuraaja sisältää uutta musiikkimateriaalia, jota tullaan tarjoamaan faneille tavanomaisen CD-version lisäksi 500 kappaleeseen rajoitetun boxset-paketin muodossa. Keräilijöiden kohteeksi tarkoitettu erikoisversio sisältää albumilevyn lisäksi mangakirjan, lyhythihaisen bändipaidan, pinssin ja tarran. Albumin julkaisee saksalaisen Danse Macabre Records. Syyskuuta odotellessa yhtyeen aikaisempien levyjen valittuihin paloihin voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla.

Das Ichin toistaiseksi uusin musiikillinen julkaisu on vuoden 2008 päivinä valmistunut ja ilmestynyt EP-kiekko "Kannibale". Bändi varustaa tulevan albumin mangakirjallaan. Mangakirjan tekemisestä ja sisällöstä yhtye kertoi maaliskuussa Saksan Leipzigissä järjestettyjen kirjamessujen yhteydessä.

"Koma"-albumin kappaleet:

 1. Amok
 2. Was sind wir wert?
 3. Die Geister die ich rief
 4. Malstrom
 5. Koma
 6. Erwachen
 7. Die Geister die ich rief (RX)
 8. Koma (RX)
 9. Was sind wir wert (RX1)
 10. Was sind wir wert (RX2)

Das Ich on:

 • Stefan Ackermann (laulu ja sanoitukset)
 • Bruno Kramm (soittimet ja taustalaulu)

Saksan tunnetuimpiin goottibändeihin luettava Das Ich aloitti toimintansa Stefan Ackermannin ja Bruno Krammin voimin vuonna 1989. Sama kokoonpano yhtyeessä toimii näinäkin päivinä, mutta live-esiintymisten osalta kaksikko on vuosien saatossa käyttänyt lukuisia keikkajäseniä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä elokuuta 2010 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Das Ichin "Koma" ilmestyy syyskuussa. on saanut yhteensä 6 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

V 18. päivä elokuuta 2010

Noniin, viimeinkin. Alunperinhän tämän lätyn piti ilmestyä ties milloin, alkukesästä oli vielä Amazonissa ja parissa muussakin nettikaupassa heinäkuu laitettu julkaisupäiväksi. Kiinnostava on myös biisilista (http://www.dansemacabre-group.com/shop/das-ich-koma-2010) – kymmenen biisiä, joista kuusi uusia ja loput remixejä. Onko kyseessä kuusi todella pitkää kipaletta, vai onko tämä nyt sittenkin enemmänkin EP kuin LP? Ja mangaa? Mitä ihmettä, nyt taitaa olla mystinen pala kyseessä jopa Das Ichin mittapuulla. Odotan innolla.

V 18. päivä elokuuta 2010

Mitä ihmettä, olihan se biisilista artikkelissakin. Pahoittelen tätä öisen flunssaista sekoilua.

Petri 19. päivä elokuuta 2010

Soittolistan osalta vaikuttaa aika epätavalliselta levyltä mainitsemistasi syistä, mutta veikkaan sitä uutta aineistoa kuultavan ainakin sen verran, että levystä kehdataan veloittaa täysipitkän albumin hinta. ;-)

V 21. päivä elokuuta 2010

Toivottavasti :) Ei kyllä malttaisi odottaa kahta viikkoa vielä, tätä ollaan odotettu jo sen verran kauan. Kaltaisiani köyhimyksiä, jotka haluavat levyn ja sarjiksen mutta joilla ei ole varaa koko ltd. edition -pakettiin varmaankin kiinnostaa, että ainakin Amazon.de tarjoaa myös erikseen tuota mangakirjaa hintaan seitsemän euroa: http://www.amazon.de/Das-Ich-Anne-Delseit/dp/3426530015/ref=pd_sim_m_7

V 02. päivä syyskuuta 2010

Vaikuttaapi pahasti siltä ettei ilmestykään huomenna. Monessa kaupassa komeilee 1.10. uutena julkaisupäivänä.

Petri 02. päivä syyskuuta 2010

Jep, omituinen tapaus. Ainakin Infrarotin mukaan olisi lokakuussa, mutta Saksan Amazonin mukaan se on 3. syyskuuta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.