Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Das Pack: "Intelligentes Leben"

 • Julkaistu perjantaina 08.12.2017
 • Avainsanat:

Das Pack -logo paksuin kirjaimin valkoisella värillä kuvan yläosassa. Sen alla näkyy galaksi ja alavasemmalla maapallo, oikeassa alareunassa valkoista haituvaa.Julkaistaan 2.2.2018

Hampurilaisen hevimetallia, rokkia ja punkkia soseuttavan Das Packin "Intelligentes Leben" ilmestyy ensi vuoden helmikuussa. Albumin ensimmäinen single on marraskuussa YouTubeen ladattu 3,5-minuuttinen "Bessere Zeiten". Kappaleen voi kuunnella suoraan yhtyeen YouTube-kanavalta.

Das Pack ryhtyy albumin julkaisupäivänä 2. helmikuuta 2018 kiertämään lähinnä kotimaataan Saksaan. "Intelligentes Leben" -kiertue sisältää 12 keikkaa, joista ensimmäinen on bändin kotikaupungissa Hampurissa järjestettävä julkaisutapahtuma.

"Intelligentes Leben" -albumin kappaleet:

 1. Bessere Zeiten
 2. Creme dich ein
 3. Ohne Gefühl
 4. Stöckelschuh
 5. Rutsch rüber
 6. Hartgekochtes Herz
 7. Kakteenhandel-Norddeutschland
 8. Du kriegst mich nicht
 9. Nur die Ruhe
 10. Ich seh dich

Das Pack on:

 • Pensen Paletti (laulu, kitara ja basso)
 • Herr Schmidt (basso)
 • Timmey (rummut ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä joulukuuta 2017 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 79 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.