Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Junksista: "Promiscuous Tendencies"

 • Julkaistu torstaina 07.12.2017
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva naisesta ja osin naisen takana seisovasta miehestä. Kuvan yläosassa Junksistan logo valkoisella.Julkaistaan 9.2.2018

Saksalaisen Junksistan seuraava albumi, helmikuussa 2018 julkaistava "Promiscuous Tendencies", sisältää 12 uutta kappaletta kevytkenkäisistä ihmissuhteista. Albumista tehdään Alfa Matrixin toimesta kappalemäärältään rajallinen kahden CD:n setti, jossa bonuslevy sisältää tusinan verran remixejä muilta bändeiltä. Remixejä kuullaan esimerkiksi Kant Kinolta, Psy’Aviahilta ja Metrolandilta.

Parin kuukauden kuluttua ilmestyvä "Promiscuous Tendencies" on seuraaja Junksistan vuoden 2014 "High Voltage Confessions" -albumille.

"Promiscuous Tendencies" -albumin kappaleet:

 1. Monday feat. Essence Of Mind
 2. Control
 3. Fuck For Love
 4. Monster feat. LayZee (formerly of Mr. President)
 5. Away With The Fairies
 6. Love Makes People Stupid
 7. Freak At Heart feat. Emke (Black Nail Cabaret)
 8. Ice Cream
 9. Burn Your Fucking House Down
 10. Bitch This Is My Party
 11. Celebration Fornication feat. Noemi Aurora (Helalyn Flowers)
 12. Silence
 13. Love Makes People Stupid (Psy’Aviah remix)
 14. Freak At Heart (Metroland’s art of bleep remix)
 15. Celebration Fornication (Flesh Eating Foundation — crush/grind mix)
 16. Freak At Heart (Kant Kino remix)
 17. Control (Ananel’s Voices vs. At0shima 3rror remix)
 18. Fuck For Love (Wasserkraft Manifest remix)
 19. Monday (T-Error Machinez remix)
 20. Control (Space March remix)
 21. Celebration Fornication (Flesh Eating Foundation — shiver/quiver mix)
 22. Love Makes People Stupid (Technolorgy remix)
 23. Fuck For Love (Nerd Revolt mix)
 24. Monday (XMH remix)

Junksista on:

 • Boog
 • Diana

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5547 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2017 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 147 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.