Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Dead Can Dance: "Dionysus"

Vaaleanharmaata taustaa vasten levykotelo, jossa värikkäin sävyin ja kuvioin ihmisen pääkallo.Julkaistaan 2.11.2018

Australialaisen Dead Can Dancen uusi albumi, kuvassa oikealla näkyvä "Dionysus", ilmestyy 2. marraskuuta. Albumi tulee myyntiin useassa eri formaatissa — erikoisin lienee ylellinen 12-tuumaisen LP:n ja CD:n sisältävä kovakantinen, kirjamuotoinen painos. Siinä LP on purppuranvärinen. Erikoispainoksen mukana tulee mitoiltaan 12×12 senttimetriä oleva kirjanen. "Dionysus"-albumin sanoman tukemiseksi bändi siirtyy laajahkon eurokiertueen vietäväksi, joskin se käynnistyy vasta ensi vuoden toukokuussa.

Kuvassa näkyvä luomus on ensimmäinen uusi Dead Can Dance -albumi vuosikausiin. Edellisen albuminsa yhtye julkaisi vuonna 2013.

"Dionysus"-albumin kappaleet:

 • ACT I:
  1. Sea Borne
  2. Liberator of Minds
  3. Dance of the Bacchantes
 • ACT II:
  1. The Mountain
  2. The Invocation
  3. The Forest
  4. Psychopomp

Dead Can Dance on:

 • Lisa Gerrard
 • Brendan Perry

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä lokakuuta 2018 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 48 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.