Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Radioaktivists: "Radioact One"

Harmaasävyinen valokuva miesten kasvoista siten, että ne ovat sikin sokin ja lomittain toisiinsa.Julkaistaan 30.11.2018

Radioaktivists julkaisee Dependent Recordsin kautta debyyttialbuminsa marraskuussa 2018. Frank Spinathin, Daniel Myerin, Krischan Wesenbergin ja Sascha Langen muodostama yhtye tarjoilee albumillaan useita klubisoittoon sopivia kappaleita, kuten biisit "Raiders" sekä "Reach Out". Albumista tehdään parikin eri CD-vaihtoehtoa, joista erikoisempi löytyy kovakantisen taidekirjasen sisältä. Sen sisältä löytyy myös saksaksi esitetty äänikertomus erillisellä CD:llä.

Radioaktivists on ennen debyyttialbumiaan tehnyt ainakin yhden biisin: viisi vuotta sitten julkaistulla "Dependence 2012" -kokoelmalla kuullun biisin "Pieces Of Me".

"Radioact One" -albumin kappaleet:

 1. Radioaktive
 2. Raiders
 3. Skin And Bones
 4. Sinner
 5. Reach out
 6. Lovers
 7. I Want You
 8. Sense Of Destruction
 9. Pieces Of Me
 10. Leere

Radioaktivists on:

 • Daniel Myer
 • Krischan Wesenberg
 • Frank Spinath
 • Sascha Lange

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä lokakuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 52 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.