Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Goethes Erben: "Am Abgrund"

Myrskytaivasta vasten kuvattu jyrkkä rinne ja sen äärellä hoiperteleva hoikka ihmishahmo.Julkaistiin 14.9.2018

Saksalaisen elektronista, rokkia ja klassista musiikkia fuusioivan Goethes Erbenin "Am Abgrund" ilmestyi lähes kuukausi sitten vinyylinä. Albumista tulee lokakuussa myyntiin CD-vaihtoehto. Se sisältää tasan 10 kappaletta, joista levyn nimikkoraita löytyy aivan soittolistan viimeiseltä sijalta.

Vuonna 1989 Oswald Henken ja Peter Seiptin perustama yhtye siirtyi "loputtomalle" tauolle vuonna 2007, joskin joidenkin lähteiden mukaan niin tapahtui vasta vuonna 2012. Tauolle siirtymisen jälkeen on Goethes Erbenin nimissä ilmestynyt kaksi levyä, joista viimeisin on kuvassa näkyvä "Am Abgrund". Sitä edelsi kolme vuotta sitten julkaistu "Menschenstille — Das Musiktheaterstück".

"Am Abgrund" -albumin kappaleet:

  1. Wucht
  2. Es Ist Still
  3. Rot
  4. Verstümmelung
  5. Darwins Jünger
  6. Denn Es Ist Immer So
  7. Zu Lang Geschwiegen
  8. Lazarus
  9. Schlaflos
  10. Am Abgrund

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä lokakuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 76 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.