Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Deadcellin Marcus nai Melin

 • Julkaistu sunnuntaina 08.11.2009
 • Avainsanat:

Deadcellin promovalokuvassa näkyy lauma naisia ja miehiä mustiin pukeutuneina. Yhtyeen keulahahmolla on roomalaisen upseerin harjaskypärä päässä ja mustapunainen luurankotakki. Kuvan laidat ovat tummia, varjoihin peittyviä.Deadcell vuonna 2009

Alankomaalaisen Deadcell (www.deadcell.nl) -yhtyeen riveissä koettiin 31. lokakuussa muutoksia, kun bändin keulahahmo Marcus Bodine otti vaimokseen bändissä tanssijana ja koreografina toimivan Melin. Pariskunta kävi avioitumassa Halloweenina juuri tulevan studioalbumin aattona. Yhtyeen on tarkoitus julkaista 27. päivä kuluvaa kuukautta äänilevy "Black Rooster". Kiekko on 33 minuuttia sisältävä ja englanniksi laulettu teos sellaista musiikkia, jota Deadcell luonnehtii industrial mechanical cabaret -genreen kuuluvaksi. Bändi tulee juhlistamaan albumiaan soittamalla 27.11. keikan Trail Of Tearsin, Gothministerin ja Magentan keikalla Alankomaiden Drachtenissa. Myös Deadcell tulee esiintymään illanvieton varrella erikoisvieraan ominaisuudessa.

Deadcell on pääesiintyjänä lauantaina 28. marraskuuta järjestettävässä Sodom Metal Festivalissa. Festivaalia vietetään Alankomaiden Winschotenissa. Bändi aloitti marraskuussa Euroopan-kiertueen, joka päättyy joulukuussa. Kiertue jatkuu ensi vuoden alussa.

"Black Rooster" -albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. The New Plague
 3. Deus Ex Machina
 4. The Frontline
 5. Fight
 6. We Are The Dead
 7. The Curse Of Human Kind
 8. Black Rooster
 9. Endless Fire
 10. I Cry
 11. Blood Into Wine

Yhtyeen "Black Rooster" -albumi tullaan julkaisemaan Euroopassa Urgence Disk Recordsin kautta. Bändi uskoo onnistuneensa sotkemaan musiikkiinsa onnistuneesti kaikki Ministryn, Laibachin ja White Zombien musiikin parhaat puolet.

Deadcell on:

 • Marcus Bodine (laulu, kitarat ja ohjelmointi)
 • Snowflame (kitarat)
 • Therion69 (taustalaulu)
 • Maya (tanssi)
 • Mel (tanssi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä marraskuuta 2009 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 108 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.