Gootti.net

Death In Junelta "Peaceful Snow / The Maverick Chamber" -vinyyli

Harmaasävyinen valokuva suuresta sotilaspatsaasta, jonka edessä seisoo viiksekäs mies puolipitkään takkiin pukeutuneena.Julkaistiin 2.8.2010

Pari viikkoa sitten Death In June (www.deathinjune.net) julkaisi seitsentuumaisen ja kaksipuolisen vinyylisinglen "Peaceful Snow / The Maverick Chamber", jossa kuullaan kaksi post industrial -biisiä. Tämä äänite sisältää uutta materiaalia ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2008 päivinä kauppoihin tuodun "The Rule of Thirds" -kiekon. Douglas Pearcen miehittämä Death In June tarjoaa uusilla biiseillään kuuntelukokemuksen, jossa tyynnyttävät puheosuudet käyvät käsikynkkää Miro Snejderin soittaman pianon säestyksen kanssa. Singlestä ilmestyi 880 kappaleen suuruinen 7"-vinyyli, väriltään vaaleanpunainen, jossa on mukana lehtinen varustettuna biisien sanoituksilla, sekä kolme postikorttia.

Singlen kappaleet on sanoitettu ja sävelletty Australiaan majoittuneen Douglas Pearcen toimesta. Levyn julkaisi Extremocidente-levymerkki, joka prässäsi opuksesta 188 kappaleen suuruisen ensipainoksen varustettuna sekä Pearcen että Snejdrin nimikirjoituksilla.

"Peaceful Snow / The Maverick Chamber" -vinyylin kappaleet:

  • A-puoli: Peaceful Snow
  • B-puoli: The Maverick Chamber

Death In Junen toistaiseksi uusin pitkäsoitto on vuonna 2008 sekä CD:nä että vinyylinä ilmestynyt "The Rule of Thirds". Musiikillisesti levy on neofolk-vaikutteista.

Death In June on:

  • Douglas P.

Death In June on vuodesta 1981 lähtien musiikkia luonut yhtye. Se perustettiin Douglas Pearcen ja kahden muun muusikon voimin. Pearce on tällä hetkellä yhtyeen ainoa jäsen. Bändi on kolmen vuosikymmenen aikana luonut post punkia, akustista ja folk-musiikkia, sekä post industrialia.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä elokuuta 2010 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.