Gootti.net

Blutengel halkesi

Valokuva punahiuksisesta ja -huulisesta naisesta, joka katselee ylivalottuneessa ja raikkaassa kuvassa eteensä.Kuvassa Constance Rudert

Berliiniläinen Blutengel (www.blutengel.de) kertoo julkaisemassaan tiedotteessa, ettei naislaulaja Constance Rudert enää toimi yhtyeen kokoonpanossa. Verienkelin joukot uutisoivat, että eroamis- tai erottamispäätös astuu voimaan välittömästi. Naista ei siis nähdä enää yhtyeen keikoilla eikä studiokokoonpanossakaan. Bändi kiittää Constancea hyvistä hetkistä ja toivottaa hänelle menestystä tulevissa musiikillisissa toimissaan. Syytä Constancen poistumiselle ei ole vielä kerrottu. Elektronista goottimusiikkia tekevä Blutengel värväsi Constance Rudertin joukkoihinsa vuoden 2001 tienoilla, jolloin naisen oli tarkoitus esiintyä vierailijana "Black Roses" -singlellä. Hän päätyi myöhemmin osallistumaan bändin keikoille ja studiolevyjen luomiseen.

Constance Ruder jatkaa musiikin tekemistä sooloprojektissaan, joka on nimeltään Cinderella Effect. Cinderella Effect on Saksan pääkaupungista käsin toimiva elektronisen musiikin projekti. Se julkaisi uuden albumin aikaisemmin kuluvana vuonna sellaisesta kiekosta kuin "Cinderellicious". Musiikillisesti se on sekoitus vaihtoehtorockia, triphopia ja new wavea. Huhtikuussa ilmestynyt uutukaislevy on seuraaja "Pearl"-nimiselle debyytille.

Blutengelin uusin albumi ja viimeinen Constance Rudertin tuella tehty sellainen on "Schwarzes Eis". Se julkaistiin saksalaisen Out of Line Musicin kautta helmikuussa 2009. Kiekosta julkaistiin normipainoksen lisäksi kolmen CD:n erikoispainos keräilijöiden kohteeksi. Triplalevyversio sisältää albumin lisäksi instrumentaalisen konseptilevyn "Behind The Mirror" ja "Redemption"-kiekon. Rudertin laulutyöskentelyä kuullaan viimeistä kertaa Blutengelin viime vuoden marraskuussa julkaisemalla "Soultaker"-EP:llä.

Blutengel on:

  • Chris Pohl (laulu ja sanoitukset)
  • Ulli Goldmann (laulu ja sanoitukset)
  • Sonja (performanssi live-esiintymisissä)
  • Constance Rudert (laulu ja sanoitukset)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä elokuuta 2010 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Blutengel halkesi. on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

V 20. päivä elokuuta 2010

Teknisesti ottaen Blutengelin edellinen julkaisuhan on Soultaker-EP, jossa oli neljä uutta biisiä, hirmuinen kasa remixejä ja livetaltiointi. Mutta Schwarzes Eis on kyllä uusin kokopitkä. Mutta eipä Constancen lähtö varmaan paljoa Blutengelin tuotantoon vaikuta, Pohlin ikioma projektihan se on. Hyvä ääni rouvalla kyllä on, sitä jää varmasti moni kaipaamaan.

Petri 20. päivä elokuuta 2010

Kiitos täsmennyksestä! Tämä tieto on nyt lisätty uutiseen. Ainakin tämä uutinen tarkoittaa sitä, että tuo täti tulee saamaan enemmän aikaa omaan sooloprojektiinsa.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.