Gootti.net

"Dependence 2015" -kokoelma kuukauden lopussa

Mustavalkoinen kuva, jossa mustaa taustaa vasten valkoisella värillä levy-yhtiö Dependentin logo ja sen alla kokoelman nimi sekä vuosinumero 2015.Julkaistaan 27.3.2015

"Dependence 2015" -kokoelma ilmestyy CD-formaatissa perjantaina 27. maaliskuuta. Saksalaisen levy-yhtiö Dependent Recordsin koostama kokoelmalevy on sarjassaan jo seitsemäs. Sen soittolistalla kuullaan 15 biisiä, joista peräti 14 ovat sellaisia, joita ei ole aikaisemmin julkaistu muissa yhteyksissä. Niistä useat on lisäksi rajoitettu pistettäväksi vain "Dependence 2015" -kokoelmalle. Mukana on Covenantia, Meshiä, Pride And Fallia, Seaboundia ja muita.

Alla näkyvässä soittolistassa ainoastaan IRIS-yhtyeen biisi on saattanut ilmestyä jossakin toisaalla. Loput kappaleista ovat entuudestaan kuulemattomia tai yksinoikeudella tällä kokoelmalla.

"Dependence Vol. 7 — 2015" -kokoelman kappaleet:

 1. Covenant: Prime Movers (Club Version)
 2. Encephalon: Illuminate
 3. Ginger Snap5: Distant Star
 4. Chrysalide: Substance Over Style (remix 2.0 by Sonic Area)
 5. Clicks: You’re Here To Stay
 6. IRIS: Phenom (Club Mix) —
 7. Beborn Beton: 24/7 Mystery
 8. Edge Of Dawn: LoveLost
 9. Mesh: Adjust Your Set (MaBose Extended Version)
 10. Pride And Fall: Norden On Fire
 11. Seabound: When She’s Hungry (IRIS Mix)
 12. This Morn Omina: Kachina Red (End Of The World)
 13. Decoded Feedback: Heart Of Stone (Duet feat. Chiffon’s Tale)
 14. Fix8:sed8: Hiob
 15. Click Click: Keep Us Out OF The Way (The Devils Politician)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä maaliskuuta 2015 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.