Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Seuraava Club Bella Morte perjantaina 3. huhtikuuta

Huhtikuun kolmantena järjestetään kymmenettä kertaa Club Bella Morte. Klubitapahtumaa vietetään Tampereella Ravintola Laternassa osoitteessa Puutarhakatu 11. Illan tekee erikoiseksi se, että aikaisemmin samana päivänä on järjestetty goottikirppis, jossa klubin DJ:t tulevat viihdyttämään shoppailijoita. Lisäksi sama ilta toimii Machine Parkin uuden kiekon julkaisujuhlana.

Perjantaina 3. huhtikuuta Club Bella Mortessa esiintyy kolme bändiä; Syncfactory Tampereelta, Cardinal Noire Lappeenrannasta ja tietysti tamperelainen Machine Park. Levymusiikin kattauksen hoitavat DJ:t Siegelinde, Mac Hine, Ranari ja BNo1. Illanvietto käynnistyy kello 21 maissa ja päättyy seuraavan aamun pikkutunneilla. Pääsylipun hinta on 8 euroa ja sen lisäksi peritään eteispalvelumaksu. Lisätietoja klubi-illasta löytyy sen Facebook-tapahtumasivulta ja Gootti.netin keskustelupalstalta.

Bella Morte: The Machineries of Joy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä huhtikuuta 2015 kello 15:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 64 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.