Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Hocico: "In The Name Of Violence"

  • Julkaistu tiistaina 10.03.2015
  • Avainsanat:

Kuvassa metallisella tavalla kiiltävä ihmisen pääkallo, josta katsoo silmä ja jonka ympärillä teräspultteja.Julkaistaan 27.3.2015

"In The Name Of Violence" -singlen CD-painos on käsin numeroitu ja 999 kopion suuruinen. Keräilijöille suunnattu kohde on 250 kopion kokoinen ja sen mukana tulee kuvavinyyli, aitoustodistus sekä bändipaita. Lisäksi settiin sisältyy latauskoodi, jolla voi poimia netistä levyllä kuultavat biisit. Meksikolaisyhtye Hocico aikoo julkaista sen maaliskuun lopussa.

Sinkulla kuullaan nimibiisin "In The Name Of Violence" lisäksi B-puolen ralliksi suunnattu "Silent Crow" ja mainio kokoelma remixejä muilta esittäjiltä.

"In The Name Of Violence" -singlen kappaleet:

  1. In The Name of Violence
  2. Silent Crow
  3. In The Name of Violence (Sex-O-Sex version by Hocico)
  4. In The Name of Violence (Faderhead Remix)
  5. In The Name of Violence (Xotox Remix)
  6. In The Name of Violence (Colts Remix)

Hocico on:

  • Erk Aicrag (laulu ja sanoitukset)
  • Racso Agroyam (ohjelmointi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä maaliskuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 76 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.