Gootti.net

Devilsight: "Rabia"

 • Julkaistu maanantaina 31.07.2017
 • Avainsanat:

Valokuva ihmisen kasvoista, jotka maalattu mustalla, valkoisella ja punaisella värillä. Ylävasemmalla Devilight-logo valkoisella.Julkaistaan vuonna 2017

Meksikolainen hard electro -yhtye Devilight julkaisee myöhemmin tänä vuonna runsaasti remixejä sisältävän EP-levyn. Se tulee olemaan seuraaja yhtyeen kaksi vuotta aikaisemmin valmistamalle "Luna"-debyyttialbumille. Myös uuden EP:n julkaisijana toimii unkarilainen levymerkki Advoxya Records. "Rabia" sisältää peräti seitsemän uutta kappaletta ja niiden lisäksi soittolistalla, sen lopussa, kuullaan kourallinen remixejä sellaisilta dark electron tekijöiltä kuin Amduscia, C-Lekktor ja Antibiosis.

Devilsightin perustaneet muusikot haluavat purkaa hard electroksi kotimaassaan Meksikossa tapahtuvat yhteiskunnalliset ongelmat, kuten huumekaupan.

"Rabia"-EP:n kappaleet:

 1. This is the feeling of my hate
 2. Destiny
 3. Reality
 4. Why Not
 5. Rabia
 6. DiaboLuz
 7. District Hell
 8. This is the feeling of my hate (DMT Berzerk Remix)
 9. This is the feeling of my hate (Raul Amduscia Lucifer Christ (Unhated mix)
 10. This is the feeling of my hate (C-Lekktor Remix)
 11. This is the feeling of my hate (Brain Over Dust Remix)
 12. This is the feeling of my hate (Antibiosis Remix)

Devilsight on:

 • Alberto (laulu, sävellys ja musiikki)
 • André Bauer (ohjelmointi ja musiikki)
 • Francisco (syntetisaattori live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä heinäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.