Gootti.net

Electric Six: "How Dare You?"

Paintilla piirrettyä kuvaa muistuttava läjä kolme väriä, joiden päällä lukee valkoisella "How Dare You?" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 13.10.2017

Electric Sixin lokakuussa 2017 ilmestyvä albumi on "How Dare You?" Kyseessä on 13 biisiä sisältävä kiekko, ja samalla yhtyeen 13. albumi. Sen julkaisee yhdysvaltalainen Metropolis Records, jonka avulla Electric Six, eli E6, toi myyntiin myös edellisen studiolättynsä.

Electric Six saattoi tietoisesti valita levynsä nimeksi "How Dare You?" halutessaan viitata vuonna 1976 ilmestyneeseen brittiyhtye 10cc:n menestyslevyyn "How Dare You!"

"How Dare You?" -albumin kappaleet:

 1. Chicken Wire
 2. Arrive Alive
 3. She’s A Forgery
 4. The Hotel Mary Chang
 5. Sex With Somebody
 6. Dark Politics
 7. How Dare You?
 8. The Chimes of Titus
 9. The Lovliest Man In Town
 10. Hatchet Man
 11. Nightwaves
 12. Routine Cocooning
 13. A Quiet Man

Electric Six on:

 • Tyler Spencer (laulu)
 • Christopher Tait (syntetisaattori)
 • Dave Malosh (kitara)
 • John Nash (kitara)
 • Matt Tompkins (basso)
 • Noah Appel (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä heinäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.