Gootti.net

Lacrimosa: "Testimonium"

 • Julkaistu lauantaina 29.07.2017
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen piirros tai valokuva goottityylisestä sommittelusta, jossa keskimmäisenä nyyhkivä hahmo ja sen vierellä kaksi kaapuveikkoa.Julkaistaan 25.8.2017

Sony Music julkaisee goottikaksikko Lacrimosan uuden albumin 25. elokuuta. Kiekon nimi on "Testimonium" ja sen takaa löytyy tasan 10 biisiä, jotka on jaettu neljään kohtaukseen. Niistä kertyy soittoaikaa lähes tarkalleen tunnin edestä. Lacrimosa kertoo Facebook-sivuillaan "Testimonium"-albumin sävelletyn poismenneiden artistien muistoksi.

Bändi on toiminut vuodesta 1990 asti saksalaisen Tilo Wolffin ja suomalaisen Anne Nurmen voimin. Lacrimosa on nauhoittanut levyjä melko tasaiseen tahtiin vuosien varrella. Sen toistaiseksi tuorein studioalbumi on "Hoffnung" vuodelta 2015.

"Testimonium"-albumin kappaleet:

 1. Wenn unsere Helden sterben
 2. Nach dem Sturm
 3. Zwischen allen Stühlen
 4. Weltenbrand
 5. Lass die Nacht nicht über mich fallen
 6. Herz und Verstand
 7. Black Wedding Day
 8. My Pain
 9. Der leise Tod
 10. Testimonium

Lacrimosa on:

 • Tilo Wolff
 • Anne Nurmi

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä heinäkuuta 2017 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.