Gootti.net

Android Lust: "Berlin // Crater V2"

Valokuva seinästä, jossa valkoisen, rapautuneen seinän oikealla puolen jonkinlainen ikkunasyvennys.Julkaistaan 18.8.2017

Android Lust kertoo puurtaneensa lähes kaksi vuotta kuvassa näkyvän "Berlin // Crater V2" -albuminsa kanssa. Työ on nyt valmis ja se aiotaan julkaista elokuun 18. päivä. Yhtye kertoo sellaisten fanien, jotka osallistuivat kiekon tekemiseen rahoittamalla sitä Kickstarterin kautta, tai olemalla muutoin VIP-jäsen, hallussa pitäisi jo olla albumin varhainen kopio. Albumin parempilaatuinen versio on toimitettu myös deluxe-kopion sponsoroijille ja VIP-jäsenille. Heille lähetettiin myös EP-levy "Raw".

"Berlin // Crater V2" on tilattavissa Android Lustin nettikaupasta. Yhtyeen taustalla vaikuttava Shikhee D’iordna kertoo inspiroituvansa kaupungeista, ja vuoden 2010 albumi "Human Animal" saikin vaikutteita New Yorkista, Yhdysvalloista, mutta vuoden 2013 "Crater Vol. 1" sijoittui Berliiniin.

"Berlin // Crater V2" -albumin kappaleet:

 1. Eclipse I
 2. Eclipse II
 3. Daughters of Dawn
 4. Insects
 5. Heart Tunnel
 6. Crawl
 7. In Memory
 8. Plaza Steps
 9. Madness in Men
 10. Eventide

Android Lust on:

 • Shikhee D’iordna

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä heinäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.