Gootti.net

Virgin in Veilin uuden albumin biisi puettiin musiikkivideoksi

Levy-yhtiö Danse Macabre Records uutisoi suomalaisen deathrock-yhtye Virgin in Veililtä valmistuneen musiikkivideo kappaleeseen "Of Tears and Poisons". Se ladattiin edellisviikon maanantaina YouTubeen katseltavaksi. Tuo pariminuuttinen biisi esittelee helsinkiläisten uutta "Twisted Thrills" -albumia, jonka Danse Macabre aikoo julkaista myöhemmin kuluvana vuonna.

Yhtyeen debyyttialbumi on lokakuussa 2016 ilmestynyt "Deviances". Sitä ennen Virgin in Veil ehti tehdä yhden demon ja seitsentuumaisena vinyylinä ja digitaalisestikin julkaistun "The Glory Hole" -EP:n.

Virgin in Veili on toiminut vuodesta 2015 asti, mutta lyhyestä urastaan huolimatta se on jo tehnyt kymmenittäin keikkoja eri puolilla Eurooppaa, Venäjälläkin, myös Yhdysvalloissa ja Meksikossa.

Virgin in Veil on:

  • Jacques Saph (laulu ja basso)
  • Suzi Sabotage (syntetisaattori ja taustalaulu)
  • Rudy Soininen (kitara)
  • William Freyermuth (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä heinäkuuta 2017 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.