Gootti.net

Diary of Dreams: "Hell In Eden"

Mustaharmaa kuva jonkinlaisesta suuresta käytävästä, jossa keskellä läpinäkyvä kuula tai pallo. Diary of Dreamsin logo yläosassa.Julkaistaan 29.9.2017

Darkwavea ja electro–industrialia tekevän Diary of Dreamsin 13. studioalbumi sisältää 13 kappaletta. Levyn nimi on "Hell in Eden" ja se tulee myyntiin kuukauden kuluttua. Pari viikkoa sitten masteroitu kiekko on seuraaja parin vuoden takaiselle "Grau im Licht" -albumille. Uutta tuotantoa esitellään perjantaina kun nettiin ladataan katseltavaksi musiikkivideo biisistä "Hiding Rivers".

Loka–marraskuussa Adrian Hatesin johtama Diary of Dreams käy keikkailemassa eri puolilla Saksaa.

"Hell in Eden" -albumin kappaleet:

 1. Made in Shame
 2. Epicon
 3. Decipher Me
 4. Hell in Eden
 5. Perfect Halo
 6. Beast of Prey
 7. Listen and Scream
 8. Traces of Light
 9. Mercy Me
 10. Bird of Passage
 11. Sister Sin
 12. Nevermore
 13. Hiding Rivers

Diary of Dreams on:

 • Adrian Hates
 • Gaun:A
 • Dejan
 • Max
 • Hilger
 • Flex

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä elokuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.